Ga verder naar de inhoud

Diensten

Miss Miyagi heeft een unieke positie in het vastgoedlandschap: ze stelt haar bijzondere ervaring als vastgoedontwikkelaar ter beschikking als dienstverlener aan iedereen met een waardevol vastgoedproject. Daarbij specialiseert ze zich in complexe herbestemmingen en maatschappelijk relevante projecten.

Miss Miyagi heeft praktijkervaring in elke fase van het ontwikkelingsproces en werkt het liefst full service: van concept tot en met oplevering. Indien gewenst kan ook ondersteuning geboden worden voor één bepaalde fase van het ontwikkelingsproces. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren om te onderzoeken of we u kunnen helpen. Om de veelheid van mogelijke ondersteuningen overzichtelijk te maken structureren wij ze in de volgende drie categorieën:

Miss Miyagi
adviseert

Wilt u beter inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van uw vastgoed en advies over de beste aanpak om het nieuw leven in te blazen?

Miss Miyagi ontwikkelde een eigen methodologie voor de opmaak van herbestemmingstudies en ontwikkelingsstrategieën voor bijzondere vastgoedprojecten. Miss Miyagi gebruikt zowel haar ervaring met de ontwikkeling van complexe vastgoedprojecten als haar ervaring met de exploitatie van diverse programma’s om tot een gedragen én realistische ontwikkelingsvisie te komen. Daarbij geven we u een geïntegreerd advies over de ruimtelijke, programmatorische, juridische, financiële en procesmatige ontwikkelings- en exploitatiemogelijkheden. We werken daarbij uiteraard steeds maximaal verder op de informatie en de visie die er reeds is.

Miss Miyagi
connecteert

Bent u op zoek naar de juiste ontwikkelingspartners, gebruikers of investeerders om uw project te kunnen realiseren?

Miss Miyagi investeert sterk in een steeds groter wordend netwerk van kwalitatieve potentiële projectpartners: van gespecialiseerde aannemers of ontwikkelaars, investeerders, beheerders, externe adviseurs tot interessante eindgebruikers. Miss Miyagi brengt u in contact met de juiste partij om van uw project een succes te maken.

Miss Miyagi
coördineert

Wilt u tijdens de uitvoering volledig ontzorgd worden door een betrouwbare projectleider met ervaring in complexe projecten?

Miss Miyagi ondersteunt of vertegenwoordigt bouwheren bij de realisatie van hun vastgoedproject vanaf het concept tot en met de realisatie. Indien gewenst kan ook ondersteuning geboden worden voor één bepaalde fase van de ontwikkeling zoals het opstellen van de projectdefinitie, het aanstellen van een architect, de coördinatie van de aanbesteding of de uitvoering …. Miss Miyagi onderscheidt zich door haar geïntegreerde aanpak van het inhoudelijke project en het vastgoedproject.